Reglament

Reglament Punk-Trails:

 

  • Una Punk ÉS una TROBADA DE TRAIL RUNNING, o sigui que NO és una CAMINADA PUNK.

 

  • L’organització NO ES FA RESPONSABLE DELS ACCIDENTS O DANYS que puguin causar o rebre els participants, si bé vetllarà per evitar-los. Tots els participants corren sota la seva pròpia responsabilitat, que ja som grandets coi, per  fer-vos de Mares i Pares!

 

  • És responsabilitat dels participants portar l’EQUIP ADEQUAT i estar convenientment preparats físicament. És gratuïta, NO UN PASSEIG, si no estàs preparat estalvia’t un ensurt, i a nosaltres, i als teus companys i familiars…i a la CREU ROJA!

 

  • El mal temps NO serà un impediment, ni un atac zombie tampoc, per a la celebració de la sortida.

 

  • Els participants són responsables de RESPECTAR i NO EMBRUTAR el Parc Natural de Collserola. La muntanya t’ho agrairà…I nosaltres també que hi correm cada dia, el Parc és un bé que el bon punk ha de cuidar.

 

  • Pares i Mares, és una trobada de trail running dura, pensada per adults i que estiguin ben entrenats, els menors han d’anar acompanyats.

 

La participació a la prova representa l’acceptació d’aquest reglament així com córrer sota la teva responsabilitat.

Avituallaments:

 

Són els punts de control repartits al llarg dels recorreguts. Allà hi trobareu begudes, begudes isotòniques, aliments…Els avituallaments de les Punk-Trails són únics!!! No veureu mai res semblant! Estem segurs que no us deixaran indiferents.

 

L’avituallament de l’arribada té un valor important. El pa i la botifarra l’aportem l’organització i les begudes les aporteu els Punk-Trailers. Per tant demanem que porteu alguna beguda per a què tots en puguem gaudir al final de la Punk-Trail.