Què és una Punk Trail?

Història

Les Punk Trail varen néixer al Bages el 2013, amb un filosofia diferent a les curses que actualment s’està acostumat a veure.

Les punks són quedades per anar a còrrer sense ànim de lucre i solidaries. Sense ànim de lucre perquè l’única font d’ingrés son la venda de merchandising i les aportacions dels comerços locals que ajuden a cobrir els mínims costos que té qualsevol event com aquest.

 

Són solidaries perquè es col·labora amb els ens locals que ofereixen:

  • Banc d’aliments i Creu roja: Aliments aportats pels participants, es poden recollir fins a 2000 kg de menjar.
  • Bars: Els corredors fan despesa.
  • Comerços.

Què és una Punk Trail?

Una Punk-Trail és una sortida per la muntanya on corredors/es (anomenats Punk-Trailers) volen fruir de la muntanya i del plaer de córrer per ella (Trail-Running). Una Punk-Trail no és una cursa de muntanya, ja que no hi ha classificacions, ni premis, ni cronòmetres. Aquí tots som guanyadors! Ah i el detall més important, són gratuïtes per a tothom.

 

Es proposen dos recorreguts habitualment; un de petit (de 10 Km) i un de llarg (entre 20Km), Tant un com l’altre, el corredor ha d’estar preparat físicament per a realitzar una Punk-Trail. Ja que els desnivells acumulats en ambdós recorreguts són notables. I com no, ben equipat esportivament per a gaudir-la.

 

En el cas de la Punk de Molins de Rei tindrá dos recorreguts, un de llarg i un de més curt pels corredors i corredores menys experts.

 

Els participants corren sota la seva pròpia responsabilitat. Per tant l’organització de cada població queda exempt de qualsevol dany i perjudici causat durant la Punk-Trail.

Aquests són els nostres valors

 • Gaudir de la muntanya.
 • Aprendre a respectar el Medi-Ambient.
 • Ajudar als altres de forma altruista.
 • Forma part de l’entramat social.
 • Col·laborar en la recuperació d’entorns de la muntanya.

Sortides gratuïtes

No tots estem passant per una bona situació, per tant demanem la col·laboració dels que es puguin permetre col·laborar-hi tot comprant una samarreta de la Punk-Trail. Només amb la vostra implicació les Punk-Trails tindran llarga vida.

 

Els organitzadors de les Punk-Trails treballem per amor a l’art. Som una associació que treballa sense ànim de lucre.

Agraïments

Volem agraïr a tota la gent que ens dona suport de forma desinteressada per poder realitzar aquesta quedada, familiars, ajuntament de Molins de Rei i el consorci de Collserola.

Col·laborem amb el Banc dels Aliments

Tenim valors solidaris, i per això organitzem un banc d’aliments que va destinat als més necessitats de cada població. La implicació en cada Punk-Trail és total. Al ser una cursa gratuïta, demanem que cada corredor és comprometi a portar alguna cosa per al Banc dels Aliments.

Més informació
1
Repte
500
Kg d'aliments
1000
Gràcies

Inscripcions obertes!

Inscriu-te